Progressief Bernheze kiest voor duolijsttrekkerschap Jesse Jansen en Ellen Neelen

Gepubliceerd: Dinsdag 14 november 2017 22:03

HEESCH - Tijdens de algemene ledenvergadering dinsdagavond van Progressief Bernheze hebben de leden gekozen voor een duolijsttrekkerschap voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Progressief Bernheze gaat de verkiezingen in met Jesse Jansen en Ellen Neelen.

Beiden zijn sinds 2014 als burgerlid actief voor de fractie van Progressief Bernheze in de gemeenteraad. Cent van den Berg, fractievoorzitter in de afgelopen periode, gaf eerder dit jaar aan voor de komende verkiezingen een lijsttrekkerschap niet te ambiƫren en ruimte te maken voor vernieuwing.

Ellen Neelen is 53 jaar, geboren en getogen in Heesch en werkzaam als beleidsmedewerker bij de gemeente Oss. Jesse Jansen is 21 jaar, eveneens geboren en getogen in Heesch en studeert staats- en bestuursrecht aan de universiteit in Nijmegen.

Kandidatenlijst

Neelen en Jansen vullen respectievelijk de plekken 1 en 2 van de kandidatenlijst in. Tijdens de algemene ledenvergadering werden ook de plaatsen 3 tot en met 20 van de kandidatenlijst vastgesteld en het concept verkiezingsprogramma.