Peter van Boekel lijsttrekker CDA Bernheze

Gepubliceerd: Woensdag 08 november 2017 21:01

Peter van Boekel lijsttrekker CDA Bernheze

HEESCH - Peter van Boekel is gekozen als lijsttrekker CDA Bernheze voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018.  Van Boekel is op dit moment wethouder.

Van Boekel is getrouwd en woonachtig in Heesch. Als wethouder voor het CDA in Bernheze staat hij volgens de partij bekend als een betrokken en enthousiast bestuurder. Met zijn voordracht kiest het bestuur naar eigen zeggen voor een ervaren en daadkrachtig lijsttrekker. De leden stemden vanavond unaniem voor zijn lijsttrekkerschap.

'Belangrijk dat we samen blijven werken'
Peter van Boekel zelf geeft aan zich graag blijvend in te zetten voor Bernheze: "Het is belangrijk dat we samen blijven werken aan de leefbaarheid van onze dorpen, met voorzieningen als onderwijs, sport en passende woningbouw voor zowel de starter als de senior. Met het groene karakter van Bernheze kunnen we zowel in binnen als buitengebied nog mooie stappen maken. Met veel bedrijvigheid, recreatie en toerisme, en zorg voor de medemens zie ik de toekomst van Bernheze met vertrouwen tegemoet."

Kandidatenlijst
Op de ledenvergadering van 7 december aanstaande zal bekend worden wie er nog meer de verkiezingsstrijd aangaan namens het CDA, dan stemmen de leden over de kandidatenlijst en stellen zij het verkiezingsprogramma vast.