Nieuw bestuur voor Jongerenraad Oss, Vera van Pelt opnieuw voorzitter

Gepubliceerd: Vrijdag 10 november 2017 16:14

Nieuw bestuur voor Jongerenraad Oss, Vera van Pelt opnieuw voorzitter

OSS – De leden van de Osse Jongerenraad kiezen woensdag een nieuw bestuur. Vera van Pelt keert na even te zijn weggeweest terug als voorzitter.

Op dit moment telt de raad zestien leden. De afgelopen periode was het een komen en gaan van leden waardoor de raad nog maar weinig van zich liet horen. Met behulp van de gemeente Oss is er nu zicht op nieuw leven voor de Jongerenraad die 18 jaar geleden is opgericht.

Deze week bracht de Jongerenraad na lange tijd weer een advies hebben uit. Als het aan de jongeren ligt komt er namelijk een openbaar toilet in de buurt van de Peperstraat in het centrum.

Lilian Marijnissen, Ehssane Gounou en Frits van den Hoogen zijn er hun politieke loopbaan gestart bij de Osse Jongerenraad. Jongeren tot 23 jaar die onderwerpen die hen aangaan op de agenda van de gemeenteraad willen zetten, kunnen zich nog aanmelden.