Motorcrosser Raivo Dankers start in 2018 met eigen team

Gepubliceerd: Zaterdag 28 oktober 2017 11:17

Motorcrosser Raivo Dankers start in 2018 met eigen team

HEESCH - Motorcrosser Raivo Dankers uit Heesch zal in 2018 met een eigen team aan de start komen. Dankers kan niet verder binnen zijn huidige team, maar materiaalsponsor KTM Oostenrijk wil de 16-jarige Heeschenaar in 2018 blijven voorzien van het juiste materiaal binnen zijn eigen team.

De naam van dat team is nog niet bekend. Op dit moment lopen er gesprekken met sponsors en wordt bekeken hoe het team er verder uit gaat zien.

Het programma is wel bekend. Naast het Europees Kampioenschap 125cc en de Dutch Masters of Motocross neemt de crosser uit Heesch deel aan het ADAC 125cc Kampioenschap, Franse 125cc wedstrijden en wedstrijden om het Open Nederlands Kampioenschap 125cc die in het wedstrijdprogramma passen.

Ter voorbereiding op het seizoen start Raivo Dankers in februari in het Italiaans Kampioenschap 125cc.