Mooie cijfers voor Arethusa: 'Ik hoop dat dit ons jaar gaat worden'

Gepubliceerd: Dinsdag 17 oktober 2017 16:15

Mooie cijfers voor Arethusa: 'Ik hoop dat dit ons jaar gaat worden'

OSS - Het zijn mooie cijfers voor de heren en dames van Arethusa. Allebei de waterpoloteams staan na drie wedstrijd op een volle negen punten.

Voor het damesteam kan het seizoen niet beter begonnen zijn. Alledrie de wedstrijden werden gewonnen. En volgens speelster Martine van Onna zit een kampioenschap er zeker in. "We zijn vorig jaar begonnen met een nieuw team. Heel veel jeugd erbij. Ik hoop dat dit ons jaar gaat worden."

Mannen
Maar niet alleen de vrouwen presteren uitstekend. Voor de mannen kan hetzelfde worden gezegd. Ook het team van aanvoerder Luuk van den Bersselaar won de eerste drie wedstrijden. En de lat van de captain ligt hoog. "We verwachten mee te doen om het kampioenschap. En het zou mooi zijn als we het kampioenschap binnen kunnen halen. Met minder zijn we niet tevreden."