Meidenwerk Checkpoint

Meidenwerk

di 27 feb


Meidenwerk Checkpoint

Heesch, Checkpoint, De La Sallestraat 3. Meidenwerk, iedere dinsdagavond is er een bijeenkomst alleen voor meisjes. Vanaf 18.00 kunnen meisjes van 10 tot 14 jaar binnen komen wandelen. Het duurt tot 21.00 uur. Entree gratis.

Jeugd disco op 23 februari in de checkpoint in Heesch. Voor deze avond is tevens Broederliefde geboekt. Dit initiatief is genomen door Sheida van der Putten, zij is 32 en woont in Heesch. Ze heeft deze organisatie ZEROX genoemd en de bedoeling dat 1 avond per maand te organiseren verdeeld over twee leeftijdscategorieën. Dit is voortgekomen vanuit het feit dat ervoor de jeugd weinig tot niets te doen is.
23 Februari is de derde keer dat het georganiseerd word en er wordt heel positief op gereageerd.
 
  

Iedere dinsdagavond zal de ruimte boven alleen toegankelijk zijn voor meiden. Met een eigen ingang met rode loper die naar het meidendomein leidt.
Hier staan de meidenwerkers klaar, een team van een deskundige meidenwerker, stagiaires en vrijwilligers, om er een gezellige en leerzame avond van te maken. Kletsen, chillen, filmpje kijken, nagels lakken enzovoort. Maar ook leren grenzen te stellen, zorgen voor jezelf (en een ander) en je talenten in te zetten voor de maatschappij. Als er meiden zijn die bijvoorbeeld een zelfverdedigingscursus willen volgen of hun oppasdiploma willen halen, dan zal er samen met de meiden op zoek worden gegaan naar iemand die dit kan geven.
Vanaf 18.00 kunnen meiden van 10 tot en met 14 jaar binnen komen wandelen. Het meidenwerk duurt tot 21.00 uur. 
De avonden zijn gratis en inschrijven is ook al niet nodig en...er is ook nog gratis wifi. Ouders mogen uiteraard de eerste keer meekomen om te zien waar hun dochter heen gaat.