Mannen en vrouwen Arethusa zetten zegereeks voort

Gepubliceerd: Maandag 13 november 2017 10:06

Mannen en vrouwen Arethusa zetten zegereeks voort

OSS - De waterpoloƫrs van Arethusa blijven winnen. De mannen en vrouwen wonnen allebei hun wedstrijden.

De mannen speelden uit in Markelo tegen ZPC De Hof. De mannen uit Markelo hadden twee weken terug in eigen bad maar nipt verloren van de medekoploper De Vennen (6-7) en de week ervoor verrassend gewonnen in Breda. Arethusa begon uitstekend aan de wedstrijd, wat resulteerde in een 0-5 voorsprong in de eerste vier minuten. Daarna bleef de ploeg uit Oss doelpunten maken en de score uitbreiden. Uiteindelijk werd het 8-20 en staat Arethusa na speelronde 5 nog steeds bovenaan.

Dames
De dames van Arethusa speelden afgelopen weekend een spannende wedstrijd tegen Warande in Oosterhout. Arethusa begon vanaf de eerste minuut met een zeer sterke verdediging. De tegenstanders kregen hierdoor weinig kansen tot schot op doel. Naast ook een paar gemiste kansen van Arethusa zelf, vielen er verschillende mooie doelpunten deze wedstrijd. Een belangrijk doelpunt werd gemaakt door Lisanne van den Elzen en een prachtige vijf-meter van Chaneequa Kocken. Het laatste partje wist Arethusa het verschil in doelpunten te vergroten waardoor zij de winst konden binnenhalen. De eindstand was 3-7 voor Arethusa.