Lezing over Boudewijn Büch

Lezing over Boudewijn Büch

Bibliotheek Oss
Aanvang: 20.00 uur
Prijs: Kaarten zijn 5 euro voor leden en 7 euro voor niet-leden van de bibliotheek en verkrijgbaar via de online kaartverkoop en bij alle vestigingen van de NOBB.
Onder de noemer boekpromotor met bibliobesitas is maandag 20 november in de Bibliotheek Oss een lezing over Boudewijn Büch. Gast is Eva Rovers die recent een biografie schreef over de schrijver, televisiemaker en boekenliefhebber. Op 23 november is het precies 15 jaar geleden dat hij op 53-jarige leeftijd overleed. In haar lezing vertelt Rovers niet alleen over het aanstekelijk enthousiasme van Boudewijn Büch, maar komt ook zijn schaduwzijde aan bod. Zo werd na zijn dood duidelijk dat veel dingen die hij verteld had, niet waren bleken te zijn.