Ledenstop senioren bij FC Schadewijk dat meer jeugd wil

Gepubliceerd: Donderdag 07 december 2017 12:26

Ledenstop senioren bij FC Schadewijk dat meer jeugd wil

OSS - FC Schadewijk schrijft voor onbepaalde tijd geen senioren meer in. De Ossenaren hebben onder meer een capaciteitsprobleem op de zondag. Wel wil de club weer aan de slag met jeugdvoetbal.

"We hebben vijf seniorenelftallen en daar hebben we op zondag de handen aan vol. We hebben ook te maken met vrijwilligers zoals scheidsrechters. Daarom heeft het bestuur dit besluit genomen", aldus clubman Giel van Orsouw. "En we hebben simpelweg ook niet meer capaciteit om nog meer teams namens FC Schadewijk te laten spelen."

Jeugdvoetbal
Komen er bij de senioren tegenwoordig geen leden meer bij, bij de jeugd wil de club juist wél meer leden. Op dit moment heeft de club geen jeugdteam. Vanaf 19 januari 2018 begint de club met (gratis) jeugdtrainingen. "Dat is elke vrijdag tot en met mei. Tussen 18.00 en 19.00 uur. Kinderen tussen de vier en acht jaar zijn welkom. Als motto hebben we: 'D'n FC Schadewijk on the move.'"