Zwemmen: sprintevent in Golfbad
Maandag, 15 november 2010 12:27
OSS – In het wedstrijdbad van het Osse Golfbad worden zaterdag en zondag de Brabantse kampioenschappen sprint gehouden. Zwem- en waterpolovereniging Arethusa is 20 en 21 november gastheer van dit toernooi.

Voor het evenement hebben zich 550 zwemmers aangemeld. Daaronder nationale, maar ook regionale toppers, zoals het Osse talent Joep van Grunsven en de zusjes Frederique en Stephanie Janssen.

Tijdens het toernooi wordt voor het eerst het nieuwe waarnemingssysteem gebruikt. De wedstrijden beginnen zaterdag om 12.00 uur en zondag om 13.00 uur.

Zie ook:

Zwemmen: zilver voor Van Grunsven
Zwemmen: Van Grunsven weg uit Oss
SvhS: Van Grunsven wint bokaal
Van Grunsven #1-sporter van Oss

Het weer

Woensdag af en toe zon en het blijft waarschijnlijk droog. Er is weinig wind en het wordt 20 graden.

Wat vindt u?

Bent u al bezig met de Osse verkiezingen?

Steegman & Ermers

'Ecoduct over N329 komt niet? Hoera'

Robert-Jan Steegman: "Wat velen (waaronder ik) al jaren beweerden is enige jaren geleden bevestigd door een onafhankelijk onderzoek: de ecoducten werken niet of nauwelijks.."

Lees hier de hele column

Meester Kemper

Hoe zit het juridisch met TC?

Ted Kemper: "Op 22 juli trokken de vastgoedeigenaren hun bezwaren tegen de bouw van de Talentencampus in en dus kan de bouw, met enige vertraging, alsnog beginnen. Wat  is er juridisch nu precies gebeurd?"

Lees hier de hele column