Zwemmen: sprintevent in Golfbad
Maandag, 15 november 2010 12:27
OSS – In het wedstrijdbad van het Osse Golfbad worden zaterdag en zondag de Brabantse kampioenschappen sprint gehouden. Zwem- en waterpolovereniging Arethusa is 20 en 21 november gastheer van dit toernooi.

Voor het evenement hebben zich 550 zwemmers aangemeld. Daaronder nationale, maar ook regionale toppers, zoals het Osse talent Joep van Grunsven en de zusjes Frederique en Stephanie Janssen.

Tijdens het toernooi wordt voor het eerst het nieuwe waarnemingssysteem gebruikt. De wedstrijden beginnen zaterdag om 12.00 uur en zondag om 13.00 uur.

Zie ook:

Zwemmen: zilver voor Van Grunsven
Zwemmen: Van Grunsven weg uit Oss
SvhS: Van Grunsven wint bokaal
Van Grunsven #1-sporter van Oss

Het weer

Vrijdag matige bewolking, het blijft droog. Met 25 graden wordt het een warme dag.

Wat vindt u?

De 'Glowing Lines' langs de N329 zijn alweer buiten gebruik omdat ze niet goed tegen vocht kunnen. Wat vindt u?

Steegman & Ermers

Avondvierdaagse Oss duurder

Robert-Jan Steegman: "Een sympathiek evenement, georganiseerd door hardwerkende vrijwilligers, krijgt te maken met de halsstarrige houding van oom Agent. Helaas is dit niet de enige organisatie die hiermee te kampen heeft."

Lees hier de hele column