Zwemmen: sprintevent in Golfbad
Maandag, 15 november 2010 12:27
OSS – In het wedstrijdbad van het Osse Golfbad worden zaterdag en zondag de Brabantse kampioenschappen sprint gehouden. Zwem- en waterpolovereniging Arethusa is 20 en 21 november gastheer van dit toernooi.

Voor het evenement hebben zich 550 zwemmers aangemeld. Daaronder nationale, maar ook regionale toppers, zoals het Osse talent Joep van Grunsven en de zusjes Frederique en Stephanie Janssen.

Tijdens het toernooi wordt voor het eerst het nieuwe waarnemingssysteem gebruikt. De wedstrijden beginnen zaterdag om 12.00 uur en zondag om 13.00 uur.

Zie ook:

Zwemmen: zilver voor Van Grunsven
Zwemmen: Van Grunsven weg uit Oss
SvhS: Van Grunsven wint bokaal
Van Grunsven #1-sporter van Oss

Het weer

Donderdag is het bewolkt maar het blijft waarschijnlijk droog. Er is weinig wind en het wordt 10 graden.

Wat vindt u?

Het is goed dat de Pieten in Oss zwart blijven. Wat vindt u?

Steegman & Ermers

'Red Zwarte Piet, red de humor!'

Robert-Jan Steegman: "Tolerantie en gevoel voor nuance zit bij de meesten van ons diep geworteld. Hopelijk pikken de mensen die te ver zijn gegaan in hun tweets [op selfie van Leroy Fer] maar ook de verongelijkte meute zeur- en zielepieten deze tolerante en genuanceerde instelling ook eens op."

Lees hier de hele column

Meester Kemper

Alcohoslot: nuttig of onzinnig?

Ted Kemper: "Sinds enkele jaren is het alcoholslotprogramma het paradepaardje in de strijd tegen alcohol in het verkeer. Vanuit de advocatuur is er al vanaf de start van het alcoholslotprogramma veel kritiek."

Lees hier de hele column