Zwemmen: sprintevent in Golfbad
Maandag, 15 november 2010 12:27
OSS – In het wedstrijdbad van het Osse Golfbad worden zaterdag en zondag de Brabantse kampioenschappen sprint gehouden. Zwem- en waterpolovereniging Arethusa is 20 en 21 november gastheer van dit toernooi.

Voor het evenement hebben zich 550 zwemmers aangemeld. Daaronder nationale, maar ook regionale toppers, zoals het Osse talent Joep van Grunsven en de zusjes Frederique en Stephanie Janssen.

Tijdens het toernooi wordt voor het eerst het nieuwe waarnemingssysteem gebruikt. De wedstrijden beginnen zaterdag om 12.00 uur en zondag om 13.00 uur.

Zie ook:

Zwemmen: zilver voor Van Grunsven
Zwemmen: Van Grunsven weg uit Oss
SvhS: Van Grunsven wint bokaal
Van Grunsven #1-sporter van Oss
AddThis Social Bookmark Button

Het weer

Dit weekend perioden met zon. Zaterdag blijft het droog, maar zondag is er kans op regen. De wind is zwak en het wordt 15 graden.

Wat vindt u?

Bij het station in Oss staat sinds kort een nieuw kunstwerk: De Pil. Wat vindt u?