Zwemmen: sprintevent in Golfbad
Maandag, 15 november 2010 12:27
OSS – In het wedstrijdbad van het Osse Golfbad worden zaterdag en zondag de Brabantse kampioenschappen sprint gehouden. Zwem- en waterpolovereniging Arethusa is 20 en 21 november gastheer van dit toernooi.

Voor het evenement hebben zich 550 zwemmers aangemeld. Daaronder nationale, maar ook regionale toppers, zoals het Osse talent Joep van Grunsven en de zusjes Frederique en Stephanie Janssen.

Tijdens het toernooi wordt voor het eerst het nieuwe waarnemingssysteem gebruikt. De wedstrijden beginnen zaterdag om 12.00 uur en zondag om 13.00 uur.

Zie ook:

Zwemmen: zilver voor Van Grunsven
Zwemmen: Van Grunsven weg uit Oss
SvhS: Van Grunsven wint bokaal
Van Grunsven #1-sporter van Oss

Het weer

Vrijdag eerst zonnig, later bewolkt en kans op buien. Het wordt 17 graden.

Wat vindt u?

In het Osse centrum is sinds kort gratis wifi. Wat vindt u?

Steegman & Ermers

Woonwagen cultuur in Oss

Chris Ermers: "Men heeft ook een eigen tijdschrift dat, u raadt het al, ‘De Reiziger’ heet. Maar dat soort ‘apartheid’ brengt ook het afstand houden van en het zich afzetten tegen de samenleving met zich mee."

Lees hier de hele column

Meester Kemper

Hoe zit het juridisch met TC?

Ted Kemper: "Op 22 juli trokken de vastgoedeigenaren hun bezwaren tegen de bouw van de Talentencampus in en dus kan de bouw, met enige vertraging, alsnog beginnen. Wat  is er juridisch nu precies gebeurd?"

Lees hier de hele column