Zwemmen: sprintevent in Golfbad
Maandag, 15 november 2010 12:27
OSS – In het wedstrijdbad van het Osse Golfbad worden zaterdag en zondag de Brabantse kampioenschappen sprint gehouden. Zwem- en waterpolovereniging Arethusa is 20 en 21 november gastheer van dit toernooi.

Voor het evenement hebben zich 550 zwemmers aangemeld. Daaronder nationale, maar ook regionale toppers, zoals het Osse talent Joep van Grunsven en de zusjes Frederique en Stephanie Janssen.

Tijdens het toernooi wordt voor het eerst het nieuwe waarnemingssysteem gebruikt. De wedstrijden beginnen zaterdag om 12.00 uur en zondag om 13.00 uur.

Zie ook:

Zwemmen: zilver voor Van Grunsven
Zwemmen: Van Grunsven weg uit Oss
SvhS: Van Grunsven wint bokaal
Van Grunsven #1-sporter van Oss

Het weer

De komende dagen is een enkele bui mogelijk, maar er zijn ook vaak perioden met zon. De middagtemperatuur ligt rond 16 graden.

Wat vindt u?

Tegen een oud-speler van FC Schadewijk is een jaar celstraf geëist, omdat hij een tegenstander tegen zijn hoofd schopte. Wat vindt u?

Steegman & Ermers

KNVB straft Herpinia

Robert-Jan Steegman: "De straffen komen zwaar over maar ik ben bang dat de KNVB niet anders kan om het geweld, zowel mondeling als fysiek, op en rond de voetbalvelden te stoppen."

Chris Ermers: "De KNVB is het gedonder op de velden duidelijk beu. Gedragen de beroepsvoetballers zich eindelijk wat beter, gaan ze op de amateurvelden steeds meer over de schreef."

Lees hier de hele column