Zwemmen: sprintevent in Golfbad
Maandag, 15 november 2010 12:27
OSS – In het wedstrijdbad van het Osse Golfbad worden zaterdag en zondag de Brabantse kampioenschappen sprint gehouden. Zwem- en waterpolovereniging Arethusa is 20 en 21 november gastheer van dit toernooi.

Voor het evenement hebben zich 550 zwemmers aangemeld. Daaronder nationale, maar ook regionale toppers, zoals het Osse talent Joep van Grunsven en de zusjes Frederique en Stephanie Janssen.

Tijdens het toernooi wordt voor het eerst het nieuwe waarnemingssysteem gebruikt. De wedstrijden beginnen zaterdag om 12.00 uur en zondag om 13.00 uur.

Zie ook:

Zwemmen: zilver voor Van Grunsven
Zwemmen: Van Grunsven weg uit Oss
SvhS: Van Grunsven wint bokaal
Van Grunsven #1-sporter van Oss

Het weer

Vrijdag bewolkt met kans op motregen. De zon krijgt weinig ruimte, het wordt 14 graden.

Wat vindt u?

Zwarte Piet wel of niet aanpassen in Oss. Wat vindt u?

Steegman & Ermers

´Lokfiets, prima. Maar let ook op de helers'

Robert-Jan: "Nu is het prima dat fietsendieven worden opgespoord, niets is zo irritant als te moeten constateren dat iemand er met je stalen ros vandoor is. Wat ik echter mis is de jacht op de aanstichters van dit alles."

Lees hier de hele column

Meester Kemper

Waarom misdadigers eerder vrijkomen

Ted Kemper: "Met enige regelmaat komen er berichten in het nieuws dat mensen die tot een gevangenisstraf zijn veroordeeld eerder vrijkomen. Bekende voorbeelden zijn Volkert van der G. en Benno L. Waarom worden misdadigers soms eerder vrijgelaten?"

Lees hier de hele column