Zwemmen: sprintevent in Golfbad
Maandag, 15 november 2010 12:27
OSS – In het wedstrijdbad van het Osse Golfbad worden zaterdag en zondag de Brabantse kampioenschappen sprint gehouden. Zwem- en waterpolovereniging Arethusa is 20 en 21 november gastheer van dit toernooi.

Voor het evenement hebben zich 550 zwemmers aangemeld. Daaronder nationale, maar ook regionale toppers, zoals het Osse talent Joep van Grunsven en de zusjes Frederique en Stephanie Janssen.

Tijdens het toernooi wordt voor het eerst het nieuwe waarnemingssysteem gebruikt. De wedstrijden beginnen zaterdag om 12.00 uur en zondag om 13.00 uur.

Zie ook:

Zwemmen: zilver voor Van Grunsven
Zwemmen: Van Grunsven weg uit Oss
SvhS: Van Grunsven wint bokaal
Van Grunsven #1-sporter van Oss

Het weer

Het wordt een bewolkt weekend met zaterdag kans op regen. Er staat een stevige wind en het wordt 8 graden.

Wat vindt u?

Het is een goed idee dat Berghem een station krijgt. Wat vindt u?

Steegman & Ermers

'Respect voor de politici'

Robert-Jan Steegman: "Mensen die bereid zijn om deze taak op zich te nemen leveren privé heel wat in en verdienen het nodige respect. Natuurlijk, ze kiezen er zelf voor om deze positie te ambiëren en te aanvaarden."

Lees hier de hele column

Meester Kemper

Hoge eis, lage straf, hoe zit dat?

Ted Kemper: "Het Openbaar Ministerie waar de officier van justitie werkt, en de rechtbank zijn twee overheidsinstanties die in een strafzaak niet met elkaar samenwerken. In een strafzaak staan een verdachte en de officier van justitie rechtstreeks, als een soort tegenpartijen, tegenover elkaar."

Lees hier de hele column