Zwemmen: sprintevent in Golfbad
Maandag, 15 november 2010 12:27
OSS – In het wedstrijdbad van het Osse Golfbad worden zaterdag en zondag de Brabantse kampioenschappen sprint gehouden. Zwem- en waterpolovereniging Arethusa is 20 en 21 november gastheer van dit toernooi.

Voor het evenement hebben zich 550 zwemmers aangemeld. Daaronder nationale, maar ook regionale toppers, zoals het Osse talent Joep van Grunsven en de zusjes Frederique en Stephanie Janssen.

Tijdens het toernooi wordt voor het eerst het nieuwe waarnemingssysteem gebruikt. De wedstrijden beginnen zaterdag om 12.00 uur en zondag om 13.00 uur.

Zie ook:

Zwemmen: zilver voor Van Grunsven
Zwemmen: Van Grunsven weg uit Oss
SvhS: Van Grunsven wint bokaal
Van Grunsven #1-sporter van Oss

Het weer

Woensdag is er veel bewolking en ook nog kans op een bui. De wind is matig en het wordt 12 graden.

Wat vindt u?

Zwarte Piet wel of niet aanpassen in Oss. Wat vindt u?

Steegman & Ermers

'Op de schouders van een ander'

Chris Ermers: "Ze kloppen zichzelf niet rechtstreeks op de borst, dat niet. Het gaat via een omweg met uitspraken als ‘petje af voor Oss’ en ‘Gemeente Oss is succesverhaal’. En het gaat, zij het heel impliciet geformuleerd, over de ruggen van de voorgangers."

Lees hier de hele column

Meester Kemper

Waarom misdadigers eerder vrijkomen

Ted Kemper: "Met enige regelmaat komen er berichten in het nieuws dat mensen die tot een gevangenisstraf zijn veroordeeld eerder vrijkomen. Bekende voorbeelden zijn Volkert van der G. en Benno L. Waarom worden misdadigers soms eerder vrijgelaten?"

Lees hier de hele column