Zwemmen: sprintevent in Golfbad
Maandag, 15 november 2010 12:27
OSS – In het wedstrijdbad van het Osse Golfbad worden zaterdag en zondag de Brabantse kampioenschappen sprint gehouden. Zwem- en waterpolovereniging Arethusa is 20 en 21 november gastheer van dit toernooi.

Voor het evenement hebben zich 550 zwemmers aangemeld. Daaronder nationale, maar ook regionale toppers, zoals het Osse talent Joep van Grunsven en de zusjes Frederique en Stephanie Janssen.

Tijdens het toernooi wordt voor het eerst het nieuwe waarnemingssysteem gebruikt. De wedstrijden beginnen zaterdag om 12.00 uur en zondag om 13.00 uur.

Zie ook:

Zwemmen: zilver voor Van Grunsven
Zwemmen: Van Grunsven weg uit Oss
SvhS: Van Grunsven wint bokaal
Van Grunsven #1-sporter van Oss

Het weer

Vrijdag wisseld bewolkt en af en toe zon. Het blijft droog bij een middagtemperatuur van 18 graden.

Wat vindt u?

Zwarte Piet wel of niet aanpassen in Oss. Wat vindt u?

Steegman & Ermers

Zijn we allemaal 100% lokaal centraal?

Chris Ermers: "Komt er zo ook iets terecht van Oss als ‘slimme, sterke stad met een jonge en goed opgeleide bevolking’?"

Lees hier de hele column

Meester Kemper

Alcohoslot: nuttig of onzinnig?

Ted Kemper: "Sinds enkele jaren is het alcoholslotprogramma het paradepaardje in de strijd tegen alcohol in het verkeer. Vanuit de advocatuur is er al vanaf de start van het alcoholslotprogramma veel kritiek."

Lees hier de hele column