Zwemmen: sprintevent in Golfbad
Maandag, 15 november 2010 12:27
OSS – In het wedstrijdbad van het Osse Golfbad worden zaterdag en zondag de Brabantse kampioenschappen sprint gehouden. Zwem- en waterpolovereniging Arethusa is 20 en 21 november gastheer van dit toernooi.

Voor het evenement hebben zich 550 zwemmers aangemeld. Daaronder nationale, maar ook regionale toppers, zoals het Osse talent Joep van Grunsven en de zusjes Frederique en Stephanie Janssen.

Tijdens het toernooi wordt voor het eerst het nieuwe waarnemingssysteem gebruikt. De wedstrijden beginnen zaterdag om 12.00 uur en zondag om 13.00 uur.

Zie ook:

Zwemmen: zilver voor Van Grunsven
Zwemmen: Van Grunsven weg uit Oss
SvhS: Van Grunsven wint bokaal
Van Grunsven #1-sporter van Oss

Het weer

Vrijdag kan het opnieuw glad worden. In de ochtend is er kans op natte sneeuw of sneeuw. Het wordt 2 graden.

Wat vindt u?

Wat vindt u van het afvalbeleid van de gemeente Oss?

Steegman & Ermers

'De beste wethouder, weitheen'

Chris Ermers: "Altijd op zoek naar anders en beter. Met alles wat hij tot zijn wethoudersportefeuille mocht rekenen. En meestal met nog veel meer dan dat alles."

Lees hier de hele column

Meester Kemper

Schadevergoeding na onterechte detentie

Ted Kemper: "Eens in de zoveel tijd komt er in het nieuws dat een verdachte in een strafzaak, die uiteindelijk door de rechter wordt vrijgesproken, een schadevergoeding krijgt. Maar wanneer heeft iemand precies recht op een schadevergoeding en hoe worden de bedragen berekend?"

Lees hier de hele column