'Eigen Huis en Tuin' komt naar Oss
Vrijdag, 22 november 2013 11:02
OSS – Ossenaren kunnen op woensdag 11 december vragen stellen aan het klusteam van 'Eigen Huis en Tuin On Tour'. Het televisieprogramma maakt die dag opnames in Oss.

Presentatoren Quinty Trustfull, Thomas Hoekstra en Lodewijk Verhoef staan in de ochtend op de Heuvel met een mobiele klusstudio. Zij helpen daar mensen met kleine klusjes, tuinvragen en hun woninginrichting. Dit doen zij van 09.00 tot 11.00 uur.

Mensen die iets meer tijd nodig hebben, kunnen kans maken op een klusmiddag thuis na de sessie in het centrum. Dit kan door een kluslijstje op te sturen via wwww.eigenhuisentuin.nl.

De aflevering waarin Oss voorkomt, wordt op 18 januari uitgezonden.
 

Het weer

Dit weekend af en toe zon en het blijft droog. De wind is matig. Zaterdag is het 11 graden, zondag 14.

 

Wat vindt u?

Het is goed dat de Pieten in Oss zwart blijven. Wat vindt u?
 

Steegman & Ermers

'Red Zwarte Piet, red de humor!'

 

Robert-Jan Steegman: "Tolerantie en gevoel voor nuance zit bij de meesten van ons diep geworteld. Hopelijk pikken de mensen die te ver zijn gegaan in hun tweets [op selfie van Leroy Fer] maar ook de verongelijkte meute zeur- en zielepieten deze tolerante en genuanceerde instelling ook eens op."

 

Lees hier de hele column

Meester Kemper

Alcohoslot: nuttig of onzinnig?

Ted Kemper: "Sinds enkele jaren is het alcoholslotprogramma het paradepaardje in de strijd tegen alcohol in het verkeer. Vanuit de advocatuur is er al vanaf de start van het alcoholslotprogramma veel kritiek."

 

Lees hier de hele column

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie