Na Bergse, nu ook een Lithse Kwis
Donderdag, 24 oktober 2013 13:04

LITH – In Lith wordt vrijdag 27 december voor de eerste keer De Lithse Kwis gehouden. De opzet is vergelijkbaar met de meer bekendere Bergse Kwis, die jaarlijks in Berghem plaatsvindt.

 

Het is de bedoeling om er ook in Lith een jaarlijks evenement van te maken. De Kwis bestaat uit ruim 100 vragen in diverse categorieën. Enkele onderdelen zijn specifiek toegespitst op de voormalige gemeente Lith. Enige kennis daarover is volgens de organisatie nodig om kans te maken op de eindzege.

Wie er wint wordt pas vrijdag 18 januari duidelijk, als de prijsuitreiking plaatsvindt.

AddThis Social Bookmark Button
 

Het weer

Zaterdag zonnige perioden, zondag weer kans op een bui. De wind is matig en het wordt zo'n 9 graden.

Wat vindt u?

Wie moet Veelbelovend Ondernemer van het Jaar 2015 worden?
 

Steegman & Ermers

Acceptatie en integratie in Oss


Chris Ermers: De recente gebeurtenissen baren overal, en ook ons allemaal, zorgen. Overal en allemaal? Ook in Oss? Ook bij onze bestuurders? Of geldt hier dat het samenleven van verschillende etnische en religieuze groepen geen probleem is en geen spanningen zullen oproepen?

 

Lees hier de hele column

Meester Kemper

Schadevergoeding na onterechte detentie

Ted Kemper: "Eens in de zoveel tijd komt er in het nieuws dat een verdachte in een strafzaak, die uiteindelijk door de rechter wordt vrijgesproken, een schadevergoeding krijgt. Maar wanneer heeft iemand precies recht op een schadevergoeding en hoe worden de bedragen berekend?"

 

Lees hier de hele column

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie