Muziekboulevard op Eikenboomgaard
Vrijdag, 03 mei 2013 10:29

OSS – Donderdag 9 mei, Hemelvaartsdag, wordt in de Eikenboomgaard in Oss een muziekboulevard gehouden. Vanaf 16.00 uur treden onder anderen The Grooveyard, Crazy Cadillac en Strike 2 op.

 

The Grooveyard is een band die soul, funk en blues speelt, Crazy Cadillac staat garant voor goede rock 'n roll en het jonge Strike 2 speelt voornamelijk pop/rock-covers. De muziekboulevard wordt georganiseerd door de Bovenmeester, de Bodega, Fellini's en Café Tijn.

 

Ook bij De Ontmoeting is volop muziek: op het terras geven diverse dj's acte de présence.

 

Het weer

Dinsdag wisselend bewolkt met een enkele bui. Er is ook af en toe zon. De wind is matig en het wordt 6 graden.

Wat vindt u?

Wat vindt u van het afvalbeleid van de gemeente Oss?
 

Steegman & Ermers

'Regels? Zucht!'

 

Robert-Jan Steegman: "Sinds Charly Hebdo hebben we de mond vol over onze vrijheid, onze politici en opinieleiders voorop. Ondertussen gaan veel van deze politici en opinieleiders vrolijk verder in het verder beknotten van onze vrijheid door nog meer (ongeschreven) regels te bedenken."

 

Lees hier de hele column

Meester Kemper

Schadevergoeding na onterechte detentie

Ted Kemper: "Eens in de zoveel tijd komt er in het nieuws dat een verdachte in een strafzaak, die uiteindelijk door de rechter wordt vrijgesproken, een schadevergoeding krijgt. Maar wanneer heeft iemand precies recht op een schadevergoeding en hoe worden de bedragen berekend?"

 

Lees hier de hele column

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie