HVCH opent veertien nieuwe kleedlokalen

Gepubliceerd: Donderdag 28 september 2017 18:04

HVCH opent veertien nieuwe kleedlokalen

HEESCH – De eerste nieuwe kleedlokalen bij voetbalclub HVCH in Heesch worden zaterdag in gebruik genomen. De club staat morgen stil bij deze mijlpaal.

Een jeugdteam opent dan de deur naar het nieuwe gedeelte, samen met voorzitter Chris Ploegmakers. Hiermee is fase 1 van de nieuwbouw afgerond.

Het gaat om veertien kleedlokalen die zaterdag tijdens de wedstrijden van de jeugdspelers voor het eerst gebruikt worden.  De nieuwbouw van het hele complex bij de voetbalclub zal komend voorjaar klaar zijn. Dan volgt een officiële opening. Het totale project kost ruim 1 miljoen euro.

De bouw van de nieuwe accommodatie wordt overschaduwd door het overlijden van clubman Paul Verstegen in augustus. Hij viel tijdens het plaatsen van de noodkantine naar beneden en overleed later aan zijn verwondingen.