Hoofdklasse: Van Sonsbeek zorgt voor de punten bij O.S.S.’20

Gepubliceerd: Zondag 05 november 2017 16:59

Hoofdklasse: Van Sonsbeek zorgt voor de punten bij O.S.S.’20

OSS - In de hoofdklasse heeft O.S.S.’20 zondag gewonnen van Nuenen. Op sportpark de Rusheuvel werd het 3-1.

Al in de eerste minuut komen de Ossenaren op een achterstand. Voor Nuenen scoort Thom van de Donk na 49 seconden. In de rest van de wedstrijd is O.S.S.’20 de betere ploeg. Dat komt pas na de eerste helft voor het eerst tot uiting op het scorebord in de 54e minuut. Het is Rob van Sonsbeek die dan de eerste treffer maakt.

In de 70e minuut is het opnieuw Van Sonsbeek die scoort. Kort voor rust vergroot hij de voorsprong naar 1-3, waardoor de Ossenaren met overtuiging de drie punten in huis houden.

In de hoofdklasse pakte Gemert zondag de periodetitel door een gelijkspel tegen EHC. O.S.S.’20 speelt bovenin mee met 20 punten uit tien wedstrijden.