Gouden duim van provincie voor Angelo Schuurmans

Gepubliceerd: Donderdag 16 februari 2017 22:26

Gouden duim van provincie voor Angelo Schuurmans

OSS - Angelo Schuurmans heeft tijdens het eindfeest van de noodopvang in Oss een gouden duim van de provincie Noord-Brabant gekregen. "Die duim staat voor mij symbool voor al het werk dat de 130 vrijwilligers van Stichting Oss Verwelkomt Vluchtelingen samen heeft verzet", zegt Schuurmans in een reactie op Facebook.

Angelo Schuurmans is de oprichter van de Stichting Oss Verwelkomt Vluchtelingen. De provincie reikt elke maand een Gouden Duim uit aan iemand die zich belangeloos inzet voor anderen.

Het feest, waarbij onder andere burgemeester Wobine Buijs en wethouder René Peters aanwezig waren, was een feestelijk afscheid van de mensen in de noodopvang in Oss.

De noodopvang aan de Lievekamplaan in Oss gaat per 1 april definitief dicht. Het COA heeft aan de gemeente laten weten vanaf die datum geen behoefte meer te hebben aan de opvanglocatie.

Krinkelhoek vrijdag 17 februari 2017

Bah bah, beter een bruine duim voor in zijn reet. In de jonkers van Ossstraat zorgen deze lui voor een en al ellende zie bd.nl voor het laatste nieuws. Gratis op vakantie,geen huur betalen en zorgen voor geluid-en stankoverlast met zelfs vernielingen aan drie buren. Waanzin dat dit aandacht krijgt en dat de instanties wegkijken voor alle ellende.

Reageren op dit bericht