Fusie met SDDL is uitgangspunt voor V.V. Ravenstein

Gepubliceerd: Vrijdag 10 november 2017 11:52

Fusie met SDDL is uitgangspunt voor V.V. Ravenstein

RAVENSTEIN – “De leden hebben zich eind mei uitgesproken voor een fusie met SDDL. Dat is dan ook het uitgangspunt van de gesprekken die lopen tussen V.V. Ravenstein, SDDL en de gemeente Oss.”

Dat zegt Peter Buijink, voorzitter van V.V. Ravenstein.

De voetbalclub zette de al bijna beklonken fusie met SDDL en verhuizing naar sportpark Onder d’n Plag in Demen in de ijskast vanwege het plan voor een Omnipark voor groot Ravenstein. Daarin zou V.V. Ravenstein een belangrijke speler zijn.

Nu de gemeente eind oktober een streep heeft gezet door het Omnipark, is het de vraag wat V.V. Ravenstein nu gaat doen. De gemeente heeft plannen voor woningbouw op de locatie van sportpark Den Ong van Ravenstein die alleen doorgaan als de club fuseert en verhuist. Het wachten is dus op het besluit van V.V. Ravenstein.

“Omdat de leden eerder hebben ingestemd met een fusie, is dat ook het uitgangspunt van de onderhandelingen”, aldus voorzitter Buijink. Er is komende week een gesprek tussen SDDL en V.V. Ravenstein. over de mogelijke fusie en locatie.  De jeugdelftallen van SDDL en V.V. Ravenstein spelen al enkele seizoenen samen.