Engelse fans FC Oss reizen af naar Emmen

Gepubliceerd: Zaterdag 28 oktober 2017 16:38

Engelse fans FC Oss reizen af naar Emmen

EMMEN - FC Oss wist zich vrijdag in de met 1-1 gelijkgespeelde uitwedstrijd tegen FC Emmen gesteund door twee bijzondere supporters. Tahir Khan en zijn 6-jarige zoon Aamir uit Engeland waren erbij en zijn van plan om vaker te komen.

Volgens Tahir heeft FC Oss een kleine aanhang in Engeland waarmee op vrijdagavond de verrichtingen worden gevolgd van de club uit Oss. "Ik volg de competitie in de Jupiler League al twee jaar en FC Oss is mijn favoriete team", zo laat Tahir Khan weten op de Facebookpagina van FC Oss. "Het is een puur voetballend team en daar hou ik van."

Na afloop van het duel in Emmen gingen Tahir en zijn zoon in de persruimte op de foto met trainers Klaas Wels en Marcel van der Sloot.