DESO 1 trekt zich terug uit bekertoernooi

Gepubliceerd: Donderdag 09 november 2017 10:18

DESO 1 trekt zich terug uit bekertoernooi

OSS - DESO 1 speelt komende zondag niet het bekerduel tegen Berghem Sport. Het eerste elftal van de Ossenaren is teruggetrokken uit de beker. Officieel is het team nog niet teruggetrokken uit de competitie.

Als gevolg van het terugtrekken van DESO 1 is Berghem Sport door in de beker. Afgelopen dinsdag maakte Dtv bekend dat DESO 1 zich terugtrok uit de eerste klasse en dat het bestuur opstapte. Diezelfde avond werd bekend dat men de stekker uit de club wil trekken. Afgelopen zondag na de stadsderby DESO - TOP (1-1) werd er gevochten in de kantine waarbij enkele spelers van het eerste team en bestuursleden mishandeld werden door leden van de club. De spelers en bestuursleden voelen zich niet meer veilig en zijn gestopt. Er is vooralsnog geen aangifte gedaan bij de politie.

DESO 5
Inmiddels is er een groep leden opgestaan die de club in stand wil houden. Zij spelen in het vijfde team van DESO. Bij Kliknieuws en het Brabants Dagblad geven zij aan dat er sprake is geweest van 'een opstootje' in de kantine.