Dames Arethusa pakken titel en promoveren

Gepubliceerd: Maandag 16 april 2018 07:58

Dames Arethusa pakken titel en promoveren

OSS - De dames van waterpolovereniging Arethusa zijn kampioen geworden. De ploeg won zelf bij hekkensluiter TRB-RES en zag directe concurrent De Treffers punten verliezen.

Bij TRB-RES werd het een erg eenzijdige wedstrijd, want de Ossenaren wonnen met 2-14. Bij winst waren de dames al nagenoeg zeker van de titel. Er moet nog een wedstrijd gespeeld worden, maar het doelsaldo van de Ossenaren is stukken beter dan die van De Treffers. Maar De Treffers lieten zelf verrassend genoeg ook punten liggen. Uit bij AquAmigos werd het 5-5. En dus is Arethusa kampioen. Dat werd in Tilburg al bescheiden gevierd, maar komend weekend in Oss gaat de ploeg het pas echt vieren.

Heren
De heren van Arethusa speelden afgelopen weekend ook. De Meer was in Culemborg de tegenstander. De Ossenaren wonnen er met 6-10 en staan op een derde plek.

(Foto via Facebook Arethusa)