Club bevestigt: FC Oss wordt TOP Oss

Gepubliceerd: Vrijdag 03 november 2017 09:37

Club bevestigt: FC Oss wordt TOP Oss

OSS – FC Oss gaat met ingang van seizoen 2018/2019 weer TOP Oss heten. Dat bevestigt de club nu officieel nadat Dtv vorige week het nieuws naar buiten bracht.

“Dat dit nu kan voelt als een heerlijk succes voor ons allemaal”, reageert directeur Peter Bijvelds. De club laat weten dat door berichtgeving in de media de naamsverandering eerder bekend wordt gemaakt dan gepland.

In 2009 veranderde de club – tot het ongenoegen van veel fans - zijn naam van TOP Oss naar FC Oss om te benadrukken dat het betaald voetbal los staat van amateurclub TOP. Nu de club zijn originele naam uit 1928 opnieuw krijgt, wil de club de kosten voor de naamsverandering zoveel mogelijk beperken en waar mogelijk zelfs winst maken.