Beau Rivage

Toneelvoorstelling

wo 22 nov t/m

do
23 nov

Beau Rivage

Toneelvereniging De Verenigde Spelers speelt de voorstelling “Beau Rivage” 
 
Woensdag 22 en donderdag 23 november 2017 om 20.00 uur in Theater “De Groene Engel” in Oss
 
Auteur: George Batson Regie: Peter van Aar en Dorette Ploegmakers van p.a. producties
 
Entree: € 8,50
 
Beau Rivage speelt zich af op één der grootste en laatste suikerplantages in het steeds verder industrialiserend oliegebied van Louisiana. Het wettelijk beheer van het oude familiebezit is in handen van grootmoeder Colby. Zij lijdt echter aan ernstige geheugenstoornissen en wordt daarom waargenomen door de strenge, waakzame Harriet. Zij bemoedert haar neef Gerald, de tweelingbroer van Owen die onlangs door verdrinkingsdood om het leven is gekomen. Dan komt tante Cora met haar oude vehikel even over uit de stad, omdat zij vernam dat Myra, de vrouw Owen, weer voor het eerst na het ongeval zou terugkeren. Maar dan vinden er een reeks “verdachte ongelukken” plaats. En telkens wordt er een klein, sinister popje gevonden, doorstoken met een naald. De bijgelovige arbeiders op de plantage en Harriet, die hun bijgeloof deelt, zijn hun leven niet meer zeker…
Voor meer info: www.deverenigdespelers.nl
 
Toneelvereniging De Verenigde Spelers viert haar 75-jarig jubileum in 2019. Zij speelt dan opnieuw haar eerste toneelstuk dat in 1944 op de planken werd gezet: “De Spooktrein”.
De spelers zullen u als publiek mee terug in de tijd nemen naar de plekken in de binnenstad van Oss waar het allemaal begon.
Houd de pers en onze website in de gaten voor meer info.

Gerelateerde agendaitems

Breimiddag zo 19 nov
BluezzControl zo 19 nov
Through the wall zo 19 nov t/m di 21 nov
Film 'Bram Fischer' di 21 nov t/m do 23 nov
Musical Vamos! do 23 nov t/m vr 24 nov
Barbier avond vr 24 nov
The Quartet vr 24 nov
Kenny B vr 24 nov