5D+5G: Winst voor Ravenstein en Maaskantse Boys, puntje voor Ruwaard

Gepubliceerd: Maandag 06 november 2017 09:12

5D+5G: Winst voor Ravenstein en Maaskantse Boys, puntje voor Ruwaard

RAVENSTEIN - Ravenstein en Maaskantse Boys hebben hun wedstrijden in de vijfde klasse gewonnen. MOSA'14 speelde gelijk en WHV verloor.

Ravenstein kreeg Jan van Arckel op bezoek en won gemakkelijk: 4-0. Daardoor staat de ploeg van trainer Lars van Kan op verliespunten bovenaan, maar zijn team heeft een wedstrijd minder gespeeld dan koploper OSC'45.

MOSA'14 kwam op bezoek bij SCZ niet verder dan 1-1. Het gat met koploper OSC'45 is slechts drie punten. En Maaskantse Boys won knap met 1-4 bij Heerewaarden. Ook Maaskantse Boys is bovenin te vinden, de ploeg uit Maren-Kessel staat vijfde.

5G
WHV verloor in de vijfde klasse G. Koploper Estria kwam op bezoek in Loosbroek en won met 1-4. WHV moet het nu met een tiende plek doen. In diezelfde klasse pakte sv Ruwaard het tweede puntje van de competitie. SCV'58 werd in Velp op 1-1 gehouden.