4H: FC Schadewijk, Cito en NLC'03 winnen

Gepubliceerd: Maandag 06 november 2017 08:49

4H: FC Schadewijk, Cito en NLC'03 winnen

OSS - FC Schadewijk, Cito en NLC'03 hebben hun wedstrijden in de vierde klasse gewonnen, maar de clubs uit Bernheze konden dat niet. Vorstenbossche Boys en Avesteyn gingen allebei onderuit.

FC Schadewijk versloeg in Oss RKKSV met 3-0. Daardoor staan de Ossenaren  op een eerste plek en kunnen ze volgende week bij winst op NLC'03 de periodetitel pakken. Dat zal niet gemakkelijk worden, want de ploeg uit Lith won gisteren ook. In Uden werd het 0-1 bij FC De Rakt. Een andere Osse club, Cito, won ook. Maliskamp werd met een 5-1 nederlaag terug naar huis gestuurd.

Bernheze
De clubs uit de gemeente Oss wonnen, maar die uit Bernheze verloren. Avesteyn versloeg vorige week nog knap FC Schadewijk, maar gingen gisteren bij laagvlieger FC Uden onderuit: 3-2. Schoten van grote afstand deden Avesteyn de das om. 'Een dag om snel te vergeten', aldus Avesteyn zelf dat nu vijfde staat. Vorstenbossche Boys ging met 3-1 onderuit bij WEC. De ploeg staat nu op een elfde plek.