3D: Berghem Sport krijgt ervan langs in zevenklapper

Gepubliceerd: Zondag 22 oktober 2017 22:21

3D: Berghem Sport krijgt ervan langs in zevenklapper

VIANEN - Het zit Berghem Sport niet bepaald mee de laatste weken. Waar de Berghemnaren nog maar nauwelijks waren bekomen van de 7-1 tegen Handel van vorige week, stond zondag de volgende vernedering op het programma.

“Er wordt verschrikkelijk slecht gevoetbald”, getuigde Berghem Sport-clubwatcher Arie van der Sloot zondag in MFM Sport. De Berghemnaren moesten het zondag doen zonder Donny van Herpen en Jeffry van Oss. Die twee werden voor respectievelijk drie en zes wedstrijden geschorst. De Berghemnaren bleken zondag nog niet hersteld van de vorige wedstrijd tegen Handel; na een prima eerste helft die zelfs met een gelijke stand van 1-1 werd afgesloten, ging het er in de tweede helft een stuk minder rooskleurig aan toe.

Al drie minuten na de start van de tweede helft is het raak en krijgt Berghem de 2-1 om de oren. Niet veel later volgt de 3-1 door een enorme fout van Nick Tiellemans: een bal naar de keeper wordt veel te zacht teruggespeeld, waardoor Vianen ermee aan de haal gaat.

Uiteindelijk lukt het de ploeg uit Vianen om zes keer te scoren, terwijl Berhgem in de tweede helft vrijwel kansloos blijft.

Excellent-Nooit Gedacht
In Oploo speelde Nooit Gedacht tegen Excellent. De Geffenaren gingen met 1-1 de rust in en zorgden in de tweede helft voor de voorsprong. Eindstand: 1-2.