2H: Heeswijk wint van Margriet, Prinses Irene verliest

Gepubliceerd: Zondag 22 oktober 2017 21:57

2H: Heeswijk wint van Margriet, Prinses Irene verliest

HEESWIJK - Een bijna-derby op het programma in klasse 2H: Heeswijk kreeg bezoek van Margriet uit Oss. In dezelfde klasse verloor Prinses Irene van Erp.

De Ossenaren hoefden zondag niet heel ver te rijden voor de match. Eén gemeente verderop, in Heeswijk, werd gespeeld tegen de gelijknamige voetbalclub. Het was Heeswijk dat de punten in huis hield door twee doelpunten van Wouter van Dijk en Jules Heerkens.

Erp-Prinses Irene
Prinses Irene wachtte zondag een zware opgave in Erp. Het was zondag de eerste keer dit seizoen dat de ploegen elkaar troffen. Vorig seizoen werd de uitwedstrijd in Erp met een 2-2 beslecht, thuis pakte de Nistelrodenaren de winst met een zwaarbevochten 1-0.

Deze zondag zag het er wat minder rooskleurig uit voor Prinses Irene: in Erp werd het 2-1 voor de thuisploeg.