1C: Vlam in de pan bij TOP - Rood Wit: wedstrijd gestaakt

Gepubliceerd: Zondag 22 oktober 2017 21:37

1C: Vlam in de pan bij TOP - Rood Wit: wedstrijd gestaakt

OSS - De wedstrijd sv TOP - Rood Wit is zondagmiddag gestaakt nadat de scheidsrechter door een Rood Wit-speler was bedreigd. Dat gebeurde nadat er een rode kaart was uitgedeeld.

Scheidsrechter Jean Pierre Loontjens nam de beslissing na een bedreiging van Rood Wit-speler Achraf Chouiter. Het incident gebeurde een kwartier voor tijd na een overtreding van de Rood Wit-speler. De scheids gaf hem de tweede gele kaart, dus werd de speler van het veld gestuurd. Maar dat schoot bij hem in het verkeerde keelgat.

Loontjens besloot de wedstrijd te staken. TOP stond op dat moment voor met 2-1 door doelpunten van Yassine Boulghalgh en Aram Pusters.

Nemelaer-HVCH
In Haaren speelde HVCH uit Heesch tegen Nemelaer. Normaal gesproken is die wedstrijd voor HVCH een gevalletje ‘altijd lastig’, maar zondag niet; het werd 0-2. Goals werden gemaakt door Jordy Veld en Lars van Lee, allebei op aangeven van Mustafa Seddiqi.

DESO-AWC
De wedstrijd tussen DESO en AWC begon zondag wat later dan gepland, omdat een aantal spelers van de uitploeg was betrokken bij een botsing. Gelukkig met alleen materiële schade als gevolg.

Op papier beloofde de wedstrijd al een topper te worden en dat werd het uiteindelijk ook: beide ploegen konden drie keer de bal in het net werken, waardoor de competitiepunten verdeeld worden.