1C: HVCH speelt bizarre pot en wint, TOP wint ook

Gepubliceerd: Zondag 15 april 2018 20:43

1C: HVCH speelt bizarre pot en wint, TOP wint ook

HEESCH - HVCH en TOP hebben allebei hun wedstrijden gewonnen in de eerste klasse C. Maar de ene overwinning was wat spectaculairder dan de ander.

TOP won met 0-1 bij Brabantia. In de eerste minuut viel de winnende treffer al door een beauty van Stijn van den Broek. De TOP-speler soleerde langs een aantal Eindhovenaren en schoot de bal in de verre kruising. Na de 0-1 had TOP de wedstrijd moeten beslissen, maar onder andere Aram Pusters en Mees Megens hadden het vizier niet op scherp staan. In de tweede helft was Brabantia de betere ploeg. De Eindhovenaren schoten twee keer op de paal en hadden via een penalty op gelijke hoogte kunnen komen, maar keeper Jeffrey Vendrig keerde de strafschop. Belangrijke punten voor TOP dat bovenin mee blijft doen. Volgende week speelt de ploeg thuis tegen AWC.

Bizarre wedstrijd
HVCH speelde een bizarre wedstrijd tegen laagvlieger Gestel. Met de rust stond het in Heesch al 7-0 voor de thuisploeg. Wie na rust een uitslag voor HVCH in de dubbele cijfers verwachtte kwam bedrogen uit. Gestel tapte uit een ander vaatje en maakte er zelfs 7-5 van. Verder dan dat kwam het niet. HVCH blijft bovenaan staan met een punt voorsprong op AWC, maar HVCH heeft wel twee wedstrijden meer gespeeld