'Bestuur DESO opgestapt en eerste team trekt zich terug'

Gepubliceerd: Dinsdag 07 november 2017 15:13

'Bestuur DESO opgestapt en eerste team trekt zich terug'

OSS - Het bestuur van RKVV DESO uit Oss is opgestapt en het eerste elftal van de club is teruggetrokken uit de eerste klasse. Dat bevestigen meerdere bronnen tegenover Dtv.

De reden van het terugtrekken willen betrokken partijen niet geven. "Het hoe en waarom laat ik over aan het bestuur", laat een lid van de vereniging weten. "Helemaal niemand van het bestuur gaat hierop reageren", zegt een (inmiddels voormalig) bestuurslid van de vereniging daar weer op.

KNVB
Ook bij de KNVB geeft men vooralsnog geen commentaar. "We weten dat er iets speelt, maar we zoeken nog uit hoe en wat", aldus een woordvoerder van de voetbalbond. RKVV DESO staat op dit moment eerste in de eerste klasse C. Afgelopen zondag werkte de ploeg nog de stadsderby af tegen sv TOP (1-1) op het splinternieuwe kunstgrasveld op het eigen sportpark De Rusheuvel. Vorig seizoen degradeerde DESO uit de Hoofdklasse.

Andere teams
Wat er met de overige teams van DESO gaat gebeuren is nog onbekend. Daarover verwacht men binnenkort meer duidelijkheid over.